Theatershow FRAPPANT

Wervelend, ontroerend, flitsend, gezellig, professioneel. Het is maar een greep uit de lovende kritieken die de pers bezigde om ‘Frappant’ te omschrijven. Joke Smith en Wim Uijtdewilligen maken in hun theatershow Frappant gebruik van een groot aantal verschillende theaterelementen. Franse chansons, de prachtige liedjes van Toon Hermans, een hilarische Fred Astaire / Charley Chaplin act, musical repertoire (uit o.a. My Fair Lady) clowneske en magische overgangen, korte conferénces, radio momenten uit de jaren ’50 en '60, schitterende popsongs, een interactief jongleerspel met twee 'vrijwillige' kandidaten en een adembenemende act met diabolo's. 




T o p a m u s e m e n t  v a n  d e  b o v e n s t e  p l a n k !


Tijdsduur: 80 minuten.
Voor de pauze 45 min.- pauze in overleg - na de pauze 35 min.
Geluid: zaal en monitor set.
Licht: spotlights en volgspot.
Decors: achtergronddoek + coulissen.


Over de prijs:


NETTO

Netto betekent inclusief licht, geluid, decors en reiskosten enexclusief de lasten m.b.t. de loonheffing.
Als u ons voor een optreden uitnodigt dan stuur ik u een netto contract met een ingevulde gageverklaring en de kopieën van de paspoorten.
Uw salarisadministratie kan dan, aan de hand van de gegevens op het contract, de betaling van het nettoloon (aan ons) en de afdrachten van de ingehouden loonbelasting (aan de desbetreffende instantie) in orde maken. In feite zijn wij, op de dag van het optreden, bij uw instantie in loondienst.

ALL-IN

All-in betekent inclusief licht, geluid, decors en reiskosten en inclusief de lasten m.b.t. de loonheffing.
Als u ons voor een optreden uitnodigt dan stuur ik u een all-in contract.
U ontvangt van ons verloningskantoor TENTOO (Tentoo Cast & Crew B.V, in Amsterdam) een nota en uw salarisadministratie of penningmeester kan dan, aan de hand van de gegevens op de nota, de betaling van het all-in bedrag aan TENTOO in orde maken. In feite zijn wij, op de dag van het optreden, bij TENTOO in loondienst.