Dinnershow Diaboliques


In combinatie met het culinaire gedeelte van uw feestelijk diner/buffet is het optreden van Joke Smith en Wim Uijtdewilligen een originele en bijzondere afwisseling. Franse chansons, musical en modern repertoire, diabolo technieken en interactie met het publiek.




In 3 blokken van 20 à 25 minuten (tijdsduur in overleg) laten Joke Smith en Wim Uijtdewilligen zien en horen waarom zij al jarenlang veel gevraagde artiesten zijn.


Omdat de Dinnershow van Diaboliques qua licht, geluid en decor, volledig self supporting is, is deze productie overal inzetbaar


Bij binnenkomst en tijdens het diner zorgen wij voor sfeervolle - op de verschillende gangen en gerechten afgestemde - achtergrond muziek en onze professionele geluidsapparatuur staat natuurlijk de hele avond (middag) volledig ter uwer beschikking. 


Mocht u na afloop van het diner/buffet uw gasten een after party aan willen bieden met dansmuziek of een workshop diabolo dan behoort dit vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.



Over de prijs:

NETTO

Netto betekent inclusief licht, geluid, decors en reiskosten en exclusief de lasten m.b.t. de loonheffing.
Als u ons voor een optreden uitnodigt dan stuur ik u een netto contract met een ingevulde gageverklaring en de kopieën van de paspoorten.
Uw salarisadministratie kan dan, aan de hand van de gegevens op het contract, de betaling van het nettoloon (aan ons) en de afdrachten van de ingehouden loonbelasting (aan de desbetreffende instantie) in orde maken. In feite zijn wij, op de dag van het optreden, bij uw instantie in loondienst.

ALL-IN

All-in betekent inclusief licht, geluid, decors en reiskosten en inclusief de lasten m.b.t. de loonheffing.
Als u ons voor een optreden uitnodigt dan stuur ik u een all-in contract.
U ontvangt van ons verloningskantoor TENTOO (Tentoo Cast & Crew B.V, in Amsterdam) een nota en uw salarisadministratie of penningmeester kan dan, aan de hand van de gegevens op de nota, de betaling van het all-in bedrag aan TENTOO in orde maken. In feite zijn wij, op de dag van het optreden, bij TENTOO in loondienst.