Joke Smith & Wim Uijtdewilligen



Zijn beroepsmatig werkzaam in de internationale showbusiness. Partners en compagnons. Twee theaterpersoonlijkheden die versmolten zijn tot een artistieke eenheid. Tournees door Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië en Zwitserland. Televisieoptredens in programma’s van de B.B.C., B.R.T., TROS, VARA, NCRV en RTL 4.

Joke Smith: “We hebben 13 jaar lang in Europa rondgetoerd. Van het Casino Campione D’Italia naar de Court Country Club in Brighton. Van Cruiseschip de Black Prince naar een televisie- programma voor de B.B.C.. Van de Cebet Messe Show in Hannover naar Kerst-Circus-Gala’s in Lille. Een fantastische tijd waar we ontzettend veel van hebben geleerd. Dat we na die eerste 13 jaar, heel bewust voor Nederland hebben gekozen heeft alles te maken met onze dochter Léonie. De zin om nieuwe wegen in te slaan en de individuele talenten verder te ontwikkelen, zonder elkaar artistiek los te laten, was na die 13 jaar het logische vervolg.”

Wim Uijtdewilligen: “De grote kracht van Diaboliques schuilt in de eigentijdse variétévorm met toepassing van de technieken van nu.”

De programma’s van Joke en Wim onderscheiden zich door een hoog artistiek gehalte, moderne apparatuur, perfecte aankleding, orkestbanden van superieure kwaliteit en de opmerkelijke theatervorm waarvoor is gekozen. 

Joke Smith: “Omdat we in het verleden alles al een keer hebben meegemaakt, weten we precies wat er ‘artistiek’en ‘technisch’nodig is om een bruisend en succesvol optreden te verzorgen.”

Het resultaat moet altijd een perfecte show zijn die aan de hoogste professionele eisen voldoet. 

Wim Uijtdewilligen: “Succesvol zijn, dat kan alleen maar als het product dat je verkoopt een goed product is. Een product waar hard en serieus aan is gewerkt. Een product waar veel tijd, geld en geduld in is gestopt. Een product met een hoge amusementswaarde. Een product dat waarmaakt wat wordt beloofd !